www.bgholiday.com 
 
   
   
   
 
 
 
ПРОФИЛАКТИКА, РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ОТДИХ ЕАД
ПРО ЕАД - БАЛНЕОЛЕЧЕБЕН ТУРИЗЪМ


Категория:  Туризъм - отдих и забавления
Раздел:  Балнеолечение - Минерални бани, СПА центрове, балнеохотели и санаториуми
 

ЗА НАС

ПРО ЕАД - Профилактика, Рехабилитация и Отдих

Профилактика, Рехабилитация и Отдих ЕАД или накратко ПРО ЕАД, е една от най-големите туристически фирми в България, специализирана в балнеолечебен туризъм.

Фирмата менажира 18 хотела в най-известните балнеоложки центрове в страната. Работи със собствени туристически агенции в 26 града.

В СПА хотелите на Профилактика, Рехабилитация и Отдих ще откриете:
* отлични условия за отдих и балнеолечение в обновени и уютни тризвездни и двузвездни хотели
* лечебно-оздравителни програми за хронични заболявания, съобразно профила на курорта и специализацията на медицинския център в балнеохотела
* специализирани оздравителни програми
* достъпни цени
* възможности за провеждане на организирани прояви – семинари, конференции, срещи, обучения, конгресен туризъм.

Балнеолечението, което се извършва в медицинските центрове на хотелите има за цел да гарантира на клиентите:
• здравословен начин на живот
• профилактика и възстановяване
• лечение
• добро самочувствие


Балнеокурорти на хотели и санаториуми, стопанисвани от ПРО ЕАД
• Велинград, Хисаря, Банкя, Бургаски и Сливенски минерални бани, мин. бани в Стара Загора, Тетевен, Хасково, Павел баня, Костенец, Габрово - месност Люляци, хотел Калина на Боровец, Стрелча, Вършец, както и в парк Родопи до Пловдив.


* Медицинските центрове към балнеохотелите провеждат профилактика и балнеолечение на 58 000 туристи годишно.

* Всички хотели разполагат с добре оборудвани медицински центрове за водолечение, електро и светло лечение, калолечение, кинезитерапия.

* В хотелите успешно се лекуват заболявания на опорно-двигателния апарат, централната и периферната нервна система, заболявания на сърдечно-съдовата система, гинекологични и бъбречно-урологични заболявания, ендокринно-обменни заболявания, заболявания на дихателната система и др.

ПРО ЕАД успешно развива специализирани продукти в областта на балнеоложкия туризъм.


За повече информация и резервации посетете сайта на интернет адрес www.bgholiday.com - кликнете на линка горе под логото!

 

Copyright © 2006-2015 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Изработка на уеб сайт от www.it-advanced.com